Predstavljeni zamjenici i program rada

Jelena Crnčević i Lukša Matušic kandidati su za zamjenike gradonacelnice na predstojecim lokalnim izborima. Predstavila ih je Terezina Orlic, kandidatkinja za gradonacelnicu Dubrovnika. Tijekom konferencije predstavljen je, uz pripremljenu prezentaciju, program rada tijekom cetverogodisnjeg mandata.
Prezentaciju mozete preuzeti ovdje.

 • Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća
  Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća

  Među vijećnicima Gradskog vijeća Grada Dubrovnika troje je DDS-ovih predstavnika: Terezina Orlić, Lukša Matušić i mr. sc. Ivan Jelčić. Na Konstituirajućoj sjednici održanoj 12. lipnja izabran je mr. sc. Ivan Jelčić za predsjednika Odbora za izbor i imenovanja, a Terezina Orlić za potpredsjednicu Odbora za proračun i financije.

 • U emisiji Izborni specijal DU TV
  U emisiji Izborni specijal DU TV

  Bez zadržavanja mladih obitelji u Gradu, tu nema budućnosti. Zato su mladi i mlade obitelji u fokusu našeg zanimanja i posvećen im je veliki dio programa rada, naglasila je Terezina Orlić u emisiji Izborni specijal.

  Više

 • U susret izborima
  U susret izborima

  Terezina Orlić i Lukša Matušić sudjelovali su u emisiji U susret izborima na DubrovnikTV.net. O projektima, proračunu, izbornim listama i mnogim drugim temama progovorili su jasno i otvoreno, #samokonkretno.

  Više

 • Svi kandidati DDS-a
  Svi kandidati DDS-a

  Na konferenciji za novinare održanoj 2. svibnja u hotelu Lacroma, o programima rada govorili su svi kandidati Dubrovačkog demokratskog sabora: mr. sc. Ivan Jelčić, kandidat za župana, Marko Vidović i Ivo Car, kandidati za zamjenike župana, dr. Vilma Kosović, kandidatkinja za načelnicu općine Konavle i Ivan Banović, kandidat za njezinog zamjenika, Mato Mišković, kandidat za načelnika općine Dubrovačko primorje i Marina Jonjić, kandidatkinja za njegovu zamjenicu, te Terezina Orlić, kandidatkinja za gradonačelnicu Dubrovnika i njezini zamjenici Lukša Matušić i Jelena Crnčević. Ovom prilikom je Terezina Orlić javnosti predstavila zanimljivu prometnu studiju vezano za prostor Orsule.

 • Kandidacijske liste predane u izborna povjerenstva grada i županije
  Kandidacijske liste predane u izborna povjerenstva grada i županije

  Terezina Orlić, buduća gradonačelnica, sa svojim zamjenicima, Lukšom Matušićem i Jelenom Crnčević, te članovima stranke i simpatizerima, predali su liste s više od dvije tisuće potpisa potpore građana. Kandidacijske liste predao je također i kandidat za župana mr. sc. Ivan Jelčić sa svojim zamjenicima Markom Vidovićem i Ivom Carom.

  Više